You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

I Remember by Mocca

조회 수 2481 추천 수 0 2014.02.09 21:39:42

♬ I Remember by Mocca

I remember the way you glanced at me

Yes, I remember

I remember When we caught a shooting star

Yes, I remember

I remember all the things that we shared

and the promise we made just you and I

I remember all the laughter we shared

all the wishes we made upon the roof

at dawn

Do you remember ?

when we were dancing in the rain in that december

And I remember when my father thought you were a burglar

I remember all the things that we shared

and the promise we made just you and I

I remember all the laughter we shared

all the wishes we made upon the roof at dawn

빠빠 빠빠빠 빠빠 빠빠빠 빠빠 빠빠빠~

Yes, I remember all the things that

we shared

all the wishes we made upon the roof at dawn

I remember the way you read your books Yes, I remember

The way you tied your shoes Yes, I remember

The cake you loved the most Yes, I remember

The way you drank your coffee I remember

The way you glanced at me Yes, I remember

when we caught a shooting star Yes I remember

when we were dancing in the rain in that december

and the way you smile at me Yes, I remember

나는 기억해요 당신이 나에게 눈짓하던 모습을 그래요 나는 기억해요

나는 기억해요 우리가 유성을 잡았을때를

그래요 나는 기억해요

나는 기억해요 모든것들을 우리가 나누었던것을

그리고 우리가 약속했던 것도 오직 너와 내가

나는 기억해요 모든 웃음을 우리가 나누었던 것을

새벽에 지붕위에 올라서서 모든 희망을 우리가 만들었던 것도

당신은 기억 하나요 ?

그 12월 우리가 비를 맞으며 춤을 췄던 때를

그리고 나는 기억해요 생각했던 때를

나는 기억해요 모든 것 들을 우리가 나누었던것을

새벽에 지붕위에 올라서서 모든 희망을 우리가 만들었던 것도

그래요 나는 기억해요 모든 것들을 우리가 나누었던것을

나는 기억해요 당신이 책을 읽던 모습을 그래요

나는 기억해요

당신이 당신의 구두를 매는 모습을 그래요

나는 기억해요

당신이 가장 좋아했던 케이크를 그래요 나는 기억해요

당신이 커피를 마시던 모습을 나는 기억해요

당신이 나에게 눈짓하던 모습을 그래요

나는기억해요

우리가 유성을 잡았을때 그래요 나는 기억해요

그 12월 우리가 비를 맞으며 춤을 췄던 때를

그리고 당신이 나를 향해 웃음 지은 모습을 그래요 나는 기억해요.

(팝송-i remember).hwp

한글날

좋은노래네요^^

Chuck

좋은 자료 감사합니다.

우민

감사합니다