You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

Let Me Be There
Olivia Newton John

Let Me Be There.hwp

Wherever you go
Wherever you may wonder in your life

당신이 가는 곳이면 어디든지
당신의 인생에서 당신이 갈팡질팡 하는곳이라면 어디든지

Well surely you know, I always wanna be there
Holding your hand

글쎄, 당신은 확실히 알겠죠, 내가 항상 그곳에 있고 싶어하는 것을
당신의 손을 잡고

And standing by to catch you when you fall
Seeing you through, in everything you do

당신이 쓰러질때 당신을 설 수 있게 잡아줄 수 있는 곳에 서서
당신이 하는 모든 일을 끝까지 지켜 보면서

I said let me be there in your morning
Let me be there in your night

당신의 아침을 함께 할 곳에 내가 있게 해달라고 말했죠
나를 당신의 밤에 함께 있을 수 있도록 해주세요

Let me change whatever's wrong and make it right
Let me take you to that wonderland that only two can share

내가 잘못된 것을 무엇이든 고치고, 올바르게 할 수 있도록 하게 해주세요
오직 우리 둘 만이 함께 할 그 놀라운 곳으로 내가 당신을 데려가게 해주세요

All I ask you, is let me be there

Watching you grow

내가 당신에게 부탁하는 것은 나를 그곳에 있게 해달라는 것
당신을 지켜보면서

And going through the changes in your life
That's how I know, I always wanna to be there

당신의 삶에 있을 변화를 함께 경험하고
내가 아는 방법, 나는 항상 그곳에 있고 싶어요

Whenever you feel you need a friend to lean on
Here I am

당신이 의지할 친구가 필요하다 느낄 때면 언제든지
내가 있겠어요

Whenever you call, you know I'll be there

당신이 부를 때면 언제나 내가 거기에 있을 거에요

I said let me be there in your morning
Let me be there in your night

당신의 아침을 함께 할 곳에 내가 있게 해달라고 말했죠
나를 당신의 밤에 함께 있을 수 있도록 해주세요

Let me change whatever's wrong and make it right
Let me take you to that wonderland that only two can share

내가 잘못된 것을 무엇이든 고치고, 올바르게 할 수 있도록 하게 해주세요
오직 우리 둘 만이 함께 할 그 놀라운 곳으로 내가 당신을 데려가게 해주세요

All I ask you, is let me be there