You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

Love fool - The Cardigans

조회 수 3324 추천 수 0 2012.04.11 16:39:55

The Cardigans - Love Fool

Dear, I fear we're facing a problem

You love me no longer, I know

And maybe there is nothing that I can do to make you do

내 사랑, 난 우리가 직면한 문제가 두려워요

당신은 더이상 날 사랑하지 않는다는 걸 알아요

당신의 마음을 되돌리기 위해 내가 할 수 있는 건 아마 없겠죠

Mama tells me I shouldn't bother

that I ought to stick to another man

A man that surely deserves me

But I think you do

엄마는 나에게 그럴 필요 없이 다른 남자를 찾으라고 해요

나만 사랑해줄 수 있는 남자를

하지만 내게 그런 사람은 당신이에요

So I cry, I pray and I beg

Love me Love me Say that you love me

Fool me Fool me Go on and fool me

Love me Love me Pretend that you love me

Leave me Leave me Just say that you need me

그래서 나는 울고 기도하고 애원하죠

나를 사랑해줘요 나를 사랑해줘요 날 사랑한다고 말해요

나를 놀려요 나를 놀려요 계속 나를 놀려요

나를 사랑해줘요 나를 사랑해줘요 날 사랑하는 척이라도 해줘요

곁에 있게 해줘요 곁에 있게 해줘요 내가 필요하다고 말해주면 돼요

So I cry, I pray and I beg for you to

Love me Love me Say that you love me

Leave me Leave me Just say that you need me

I can't care 'bout anything but you

그래서 나는 울고 기도하고 애원해요

곁에 있게 해줘요 곁에 있게 해줘요 내가 필요하다고 말해주면 돼요

당신 말고는 아무것도 관심없어요

Lately I have desperately ponderd spent my nights awake

and I wonder what I could have done in another way to make you stay

Reason will not lead to soluton I will end up lost in confusion

I don't care if you really care As long as you don't go

요즘 많이 생각해봤어요 며칠밤을 꼬박 새면서

당신을 잡기 위해 내가 할 수 있는게 뭘까 고민했어요

이성적으로 해결할 수 없어요 난 혼란스러워질 거예요

당신이 떠나지 않는 한 당신이 내게 관심 없어도 난 괜찮아요

So I cry, I pray and I beg 

Fool me Fool me Go on and fool me

Love me Love me Pretend that you love me

그래서 나는 울고 기도하고 애원하죠

나를 놀려요 나를 놀려요 계속 나를 놀려요

나를 사랑해줘요 나를 사랑해줘요 날 사랑하는 척이라도 해줘요

So I cry, I pray and I beg for you to

I can't care 'bout anything but you

그래서 나는 울고 기도하고 애원해요

당신 말고는 아무것도 관심없어요