You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

How Deep Is Your Love - Bee Gees

조회 수 2718 추천 수 0 2012.01.29 20:11:40

how_deep_is_your_love.xls

I know your eyes in the morning sun
I feel you touch me in the pouring rain
And the moment that you wander far from me
I wanna feel you in my arms again

난 아침햇살 사이로 빛나는 당신의 눈빛의 의미를 알아요
나는 쏟아지는 비 속에서도 당신의 느낌을 알 수 있죠
당신에 내게서 멀리 떨어져 방황할 때에는
다시 내 품에 안아 당신을 느끼고 싶어요

Then you come to me on a summer breeze
Keep me warm in your love
Then you softly leave
And it's me you need to show
How deep is your love

당신은 여름 바람을 타고 나에게로 다가와서
사랑으로 나를 따뜻하게 감싸주고는
살며시 떠났죠
당신의 사랑이 얼마나 깊은지 나에게 보여주길 바래요

How deep is your love, how deep is your love
I really mean to learn
'Cause we're living in a world of fools
Breaking us down
When they all should let us be
We belong to you and me

당신이 얼마나 날 사랑하는지 난 정말로 알고 싶어요
왜냐하면 우리는 우리를 헤어지게 하는 바보같은 세상에 살고 있으니까요
그들이 우리를 있는 그대로 놔둘 때
우리는 서로에게 속하게 되겠죠

I believe in you
You know the door to my very soul
You're the light in my deepest darkest hour
You're my saviour when I fall

나는 당신을 믿어요
당신은 내 영혼으로 통하는 문을 알고 있죠
당신은 내 깊은 어둠 속의 빛이에요
내가 절망에 빠졌을 때 나를 이끌어 주었어요

And you may not think I care for you
When you know down inside that I really do

당신은 내가 당신을 사랑하지 않는다고 생각할지도 몰라요
내가 당신을 얼마나 깊이 사랑하는지 알면서도

eyes in the morning sun
I feel you touch me in the pouring rain
And the moment that you wander far from me
I wanna feel you in my arms again

난 아침햇살 사이로 빛나는 당신의 눈빛의 의미를 알아요
나는 쏟아지는 비 속에서도 당신의 느낌을 알 수 있죠
당신에 내게서 멀리 떨어져 방황할 때에는
다시 내 품에 안아 당신을 느끼고 싶어요

Then you come to me on a summer breeze
Keep me warm in your love
Then you softly leave

당신은 여름 바람을 타고 나에게로 다가와서
사랑으로 나를 따뜻하게 감싸주고는
살며시 떠났죠
당신의 사랑이 얼마나 깊은지 나에게 보여주길 바래요

How deep is your love, how deep is your love
I really mean to learn
'Cause we're living in a world of fools
Breaking us down
When they all should let us be
We belong to you and me

당신이 얼마나 날 사랑하는지 난 정말로 알고 싶어요
왜냐하면 우리는 우리를 헤어지게 하는 바보같은 세상에 살고 있으니까요
그들이 우리를 있는 그대로 놔둘 때
우리는 서로에게 속하게 되겠죠

I believe in you
You know the door to my very soul
You're the light in my deepest darkest hour
You're my saviour when I fall

나는 당신을 믿어요
당신은 내 영혼으로 통하는 문을 알고 있죠
당신은 내 깊은 어둠 속의 빛이에요
내가 절망에 빠졌을 때 나를 이끌어 주었어요

And you may not think I care for you
When you know down inside that I really do

당신은 내가 당신을 사랑하지 않는다고 생각할지도 몰라요
내가 당신을 얼마나 깊이 사랑하는지 알면서도