You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

The Water is Wide - Karla Bonoff

조회 수 3582 추천 수 0 2014.05.24 13:23:32

The Water is Wide -  Karla Bonoff

The water is wide, I can't cross over
And neither have I wings to fly
Give me a boat that can carry two
And both shall row, my love and I

바다가 너무 넓어 건널 수가 없네요
그리구 난  날아갈 날개도 없어요
두사람이 탈 수 있는 배를 구할 순 없을 까요?
내 사랑과 내가 노를 저어 갈 수 있게 말예요...

Oh, love is gentle and love is kind
The sweetest flower when first it's new
But love grows old and waxes cold
And fades away like morning dew

오, 사랑은 부드럽고 사랑은 따듯하네요..

처음 싹틀때 가장 향기로운 꽃이지만 그러나
사랑도 시간이 흐르면서 시들어가고 차갑게 굳어가고
그리곤 아침 이슬처럼 사라져가는 군요...

There is a ship and she sails to sea
She's loaded deep as deep can be
But not as deep as the love I'm in
I know not how I sink or swim

바다를 향해 나아가는 배가 한 척 있네요...
그 배는 짐을 아주 가득 실었지만 

내 맘속 내 사랑만큼 가득하진 않아요.
나도 내 운명이 어떻게 될지 모르겠는 걸요..

The water is wide, I can't cross over
And neither have I wings to fly
Give me a boat that can carry two
And both shall row, my love and I
And both shall row, my love and I..

바다가 너무 넓어 건널 수가 없네요
그리구 난  날아갈 날개도 없어요
두사람이 탈 수 있는 배를 구할 순 없을 까요?

The Water is Wide -  Karla Bonoff.jpg