You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

End Of The Road -Boyz ll Men 

Girl you know  we belong together
우리가 서로 함께 할 운명이라는걸 당신도 알고 있잖아요
I have no time for you  to be playing with my heart like this
난 당신이 내 마음을 혼란스럽게하는걸 바라만 볼 시간이 없어요
You'll be mine forever baby,you just see
당신은 영원히 내 사람이 될꺼에요, 당신도 알잖아요

We belong together And you know that I'm right
우린 서로 함께 할 사람들이에요.. 당신도 알잖아요
Why do you play with my heart, Why do you play with my mind?
근데 왜 당신은 내 맘을 가지고 장난만 치는지.. 왜 날 힘들게 하는건가요?

Said we'd be forever  Said it'd never die
우린 영원할거라고, 우리 사랑은 결코 식지 않는다고 말했잖아요
How could you love me and leave me And never say good-bye?
어떻게, 날 사랑했으면서 날 떠날수 있나요? 안녕이란 말조차 없이...

When I can't sleep at night without holding you tight
당신을 곁에 두지 않고선 잠을 이루지 못할 때마다
Girl, each time I try I just break down and cry
난 매번 노력해보지만, 그저 마음만 고통스럽고 눈물 흘리게 되죠
Pain in my head  oh I'd rather be dead Spinnin' around and around
머리는 어지럽고.. 이렇게 힘들어하느니 차라리 눈감아 버리는게 나을지도 몰라요

Although we've come to the end of the road Still I can't let you go
우리.. 결국 이렇게 끝까지 와 버렸지만, 그래도 여전히 당신을 보낼수 없어요
It's unnatural. you belong to me, I belong to you
옳지 않아요 당신은 내 사람이고, 나도 당신 사람이잖아요
Come to the end of the road Still I can't let you go
우리.. 결국 이렇게 끝까지 와 버렸지만, 그래도 난 당신을 보낼수 없어요
It's unnatural you belong to me, I belong to you
옳지 않아요 우리는 서로 함께 해야 할 사람들이니까요

Girl, I know you really love me,You just don't realize
당신이 날 정말 사랑하고 있다는걸 알아요 당신은 그저 그걸 모르고 있을 뿐이에요
You've never been there before It's only your first time
사랑이란걸 한번도 해본 적 없어서, 이번이 첫사랑이라서 그런 것 뿐이에요
Maybe I'll forgive you, hmm Maybe you'll try
아마, 내가 당신을 용서할지도 모르죠 당신이 더 노력할지도 모르구요
We should be happy together. Forever, you and I
우리는 둘이서 함께 행복해질꺼에요 영원히.. 당신과 나, 둘이서..

Can you love me again like you loved me before
날 사랑했던 것처럼 그렇게 날 다시 사랑할 수 있나요?
This time I want you to love me much more
이번엔 당신의 사랑이 더 깊은 사랑이었으면 좋겠어요
This time instead just come to my bed And baby just don't let me, don't let me down
그저 내 방으로 오세요 그리고 이번엔 날 실망시키지 말았음 해요

Although we've come to the end of the road Still I can't let you go
우리.. 결국 이렇게 끝까지 와 버렸지만, 그래도 여전히 당신을 보낼수 없어요
It's unnatural. you belong to me, I belong to you
옳지 않아요 당신은 내 사람이고, 나도 당신 사람이잖아요
Come to the end of the road Still I can't let you go
우리.. 결국 이렇게 끝까지 와 버렸지만, 그래도 난 당신을 보낼수 없어요
It's unnatural you belong to me, I belong to you

Girl I'm here for you  All those times of night  when you just hurt me
나.. 여기 이렇게 당신을 위해 서 있어요 날 그렇게도 힘들게했던 그 수많은 밤들..
And just run out with that other fella Baby I knew about it
다른 사람들과 어울렸던 그 시간들.. 난 다 알고 있었어요
I just didn't care
그저 신경쓰지 않았을 뿐..

You just don't understand how much I love you
당신은 그저 내가 얼마나 당신을 사랑하는지를 모르고 있을 뿐..
do you? I'm here for you
그렇지 않나요? 나.. 여기 이렇게 당신을 위해 서 있잖아요

I'm not about to go out and cheat on you all night Just like you did baby  but that's all right
난 당신이 했던 것처럼 하루종일 당신을 속이거나 그렇게 하진 않아요 하지만 괜찮아요
Hey, I love you anyway  And I'm still gonna be here for you 'till my dying day baby Right now,
난 어쨌든 당신을 이렇게 사랑하니까요 그리고 난 죽는날까지 당신을 위해 여기 서 있을꺼에요
I'm just in so much pain baby Coz you just won't come back to me Will you?
지금 난 너무나 괴로워요 당신이 내게 다시 돌아오지 않을테니.. 돌아와줄거에요?
Just come back to me
제발.. 내게 다시 돌아와주세요

(Lonely) Yes baby my heart is lonely  (Lonely) My heart hurts baby
그래요.. 내 맘은 지금 외로워요 난 상처받았어요
(Lonely) Yes I feel pain too  Baby please
난 너무나 힘들어요 그러니 제발.. 돌아와주세요
This time instead just come to my bed And baby just don't let me go
이번엔 그냥 내 방으로 와주세요 그리고 이번엔  다시는 날 떠나가지 말아요

* 어휘설명

-> play with : (사람·사람의 감정을) 가지고 놀다

-> belong to N : ~에 속하다,~의 소유이다.

ex) That health club belongs to me. 저 헬스클럽 내거야.

I belong to that health club. 나 저 헬스클럽 다녀.

-> let s/b down : ~의 기대를 저버리다[~를 실망시키다]

-> fella : 남자

-> cheat on : 바람피우다

-> hurt : Vi 통증이 있다 / Vt 상처를 입히다.

여기서는 Vi로 사용.

#팝송으로영어공부, #팝송영어공부, #보이즈투맨, #boyzIImen, #boyz2men, #endoftheroad