You cannot see this page without javascript.

팝송감상바로가기

F.R.David - Words

조회 수 4281 추천 수 0 2014.05.24 13:42:06

F.R.David - Words

Words don't come easy to me 
How can I fine a way to make you see I love you 
Words don't come easy

가사가 잘 떠오르지 않아요
어떻게 하면 내 사랑을 당신께 보여줄 수 있을까요 
가사가 떠오르지 않네요

Words, don't come easy to me 
This is the only way for me to say I love you 
Words don't come easy

이것이 내 사랑을 알리는 유일한 방법이예요

Well, I'm just a music man 
Melodies for my best friend
But my words are coming along 
Then I reveal my heart to you
And hope that you believe it's true 
'Cause

나는 단지 음악을 사랑하는 사람일 뿐 그래서 
가장 친한 친구인 당신께 음악을 만들어 드리는데 
가사는 그저 멜로디와 더불어 나오는 소리에 불과해요
그러면 내 가슴속의 말을 당신께 털어놓겠어요 
제가 당신을 진실로 사랑한다는 것만은 믿어주세요 
왜냐하면

Words don't come easy to me 
How can I find a way to make you see I love you 
words don't come easy

어떻게 하면 내 사랑을 당신께 보여줄 수 있을까요 
가사가 떠오르지 않네요

This is just a simple song that 
I made for you on my own
There's no hidden meaning you know 
When I say I love you, 
honey Please believe I really do 
'Cause

go to*

이건 당신을 위해 내가 직접 만든
아주 간단한 노래일수도 있지만
노래 속에 당신을 사랑한다는 구절엔 
아무런 숨은 뜻없이 사실이예요
제가 진심으로 사랑한다는 것을 믿어주세요
왜냐하면

*반복

F.R.David - Words.jpg

아자니7584

감사합니다